Tourritten

Het gaat natuurlijk eigenlijk allemaal om het rijden van toerritjes in clubverband. We doen dit overwegend op zondag en wel om de twee weken. Om alles in goede banen te leiden is er een toerreglement opgesteld. Het seizoen start in april en eindigt in oktober. De toercommissie verzorgt een zo gevarieerd mogelijk programma. Je moet dan denken aan korte en lange ritten met of zonder een bestemming. Daar zijn ook kampeer of hotelweekenden in binnen- en buitenland bij. Je moet dan voornamelijk denken aan België, Duitsland en Luxemburg (Meerdaagse activiteiten alleen voor club- en gezinsleden).

Een bijzonder weekeind kan zijn het familieweekend. De naam zegt het al, je kunt dan met het hele gezin ergens in Nederland kamperen en de auto en/of caravan zijn ook van harte welkom. Er wordt meestal het een en ander georganiseerd, zoals de inmiddels traditionele BBQ. Zoals bij alle georganiseerde evenementen, je moet niks en er kan van alles...

Ter kennismaking met onze motorclub is er begin mei een Open-rit. Aan deze rit kunnen niet-leden deelnemen. Kijk in de agenda wanneer deze rit plaatsvindt.