Nadat iedereen op de afgesproken locatie was gearriveerd,zin wij met 10 mannen en 4 dames met 10 motoren vertrokken naar de eerste koffie stop,dat was in Meijl  (Limburg). Koffie met een lekkere versnapering ging er in als koek (er werd door de dames niet aan de lijn gedacht).

Na deze korte rust zijn wij verder gereden door voornamelijk Duitsland richting Belgische Ardenne. Natuurlijk hadden Cor en Jochem een werkelijk prachtige route uit gezet, met schitterende landschappen. Heb heel veel leuke plaatsjes gezien, weet alleen de namen niet meer. Na aankomst in Hotel Burg-hof in Burg Neuland werden de sleutels uit gereikt, ik zelf sliep met Arie Boer ,een man met een strak lichaam en veel humor. Omdat ik mijn leesbril was vergeten, bood hij mij aan om mijn sms jes even voor mij voor te lezen, die ik af en toe ontving van mijn vriendin ed. 

Het hotel was helemaal prima, alles was er, niets was teveel. Natuurlijk met het prachtige avond weer konden wij lekker buiten zitten. De volgende dag een mooie tourrit gemaakt, weet niet meer de plaatsjes, was teveel van het goede. Cor en Jochem hadden ook tussen neus en lippen door een paar cros weggetjes in gepland, de stenen vlogen om de oren, ook weer meegemaakt. Ben zelf voor het eerst mee gegaan met deze trip, en als erg prettig ervaren, je bouwt een fijne band op met elkaar, echt geweldig.

Verder is alles prima verlopen, geen problemen dat ik weet, o ja eentje iets met een vangrail, is gelukkig goed afgelopen. Verder wil ik een ieder bedanken voor de leuke dagen die wij met het prachtige weer hebben mogen beleven, met natuurlijk veel dank aan Cor en Jochem. Namens de hele groep hartelijk dank, hoop er volgend jaar weer bij te mogen zijn, kom ik misschien wel met z`n twee, wie weet.

                                                                                             

Hartelijke groeten Johan Rijken.