Zitten even bij te komen thuis van een leuke rit op de Zeeuwse eilanden.

We werden uit genodigd door Harm om eens mee te rijden met het bhahaha beruchte MC de Spikebikers. Startplaats Mac in hoe kan het ook anders Spijkenisse. Op de parkeerplaats aan gekomen stonden al een aantal leden van Spikebikers.

 

Na ons even te hebben voor gesteld, en natuurlijk een regenbui met regenboog gingen we op pad. Laat ik voor op stellen dat na vertrek de weergoden de gehele toerrit ons goedgezind zijn geweest.

Na de 1e stop aangeboden door Ron koffie met gebak en dank daar voor.

Ik moet zeggen dat wij Sylvia en ik (Peter) ons eigenlijk gelijk thuis voelde en ja we hebben allemaal het zelfde doel gewoon lekker genieten van de rit. Ik stond versteld van de saamhorigheid ik moest tanken en de hele groep staat stil! en wacht dan! Ik zei al tegen Syl kijk nou de hele buts wacht op ons.

Wat kan ik nog meer schrijven over jullie ik denk als de rest net zo zijn als de groep van 17 April dat er ik alleen maar kan zeggen dat jullie een leuke motorclub zijn en wij Syl en ik zeker lid gaan worden iedereen is gelijk ongeacht wie of wat je ook bent. Nogmaals dank voor deze dag.

Peter Goud